Klusbedrijf Prof-clean

Manusje van alles

Bent u nu eenmaal geen handige harry als het op klussen aankomt? Maak u vooral geen zorgen; u bent niet de enige. De Prof-clean klusjesmannen steken dagelijks hun handen uit de mouwen om u uit de nood te helpen met allerhande kleine klussen. Zij beschikken over de nodige ervaring en zijn bovendien uitgerust met het juiste gereedschap om al uw karweien tot een goed einde te brengen en dit tegen een budgetvriendelijke prijs. Een extra voordeel aan het inhuren van een klusjesman van Prof-clean is dat dit voor u ook enorm tijdbesparend werkt. U contracteert een klusser van Prof-clean voor tal van kleine klussen.

Ontstoppingswerken

Bent u het slachtoffer geworden van een verstopt toilet of een verstopte riolering? Deze Antwerpse klusser lost dit probleem op.

Schilder – en behangwerken

Bij het schilderen van uw muren, plafonds of trappen in uw woon- of werkruimte wordt uitsluitend gewerkt met schildermateriaal van superieure kwaliteit. Wenst u te behangen in plaats van (opnieuw) te schilderen? Ook dan helpt deze klusfirma u graag verder.

Kleine elektriciteitswerken

Werken uw stopcontacten of schakelaars niet meer of zijn ze verouderd en wenst u ze te vervangen door nieuwe? Klusbedrijf Prof-clean herstelt of installeert ze voor u.

Installatie van binnen- en buitenverlichting

Het installeren van verlichting vraagt om specifieke vakkennis. Of het nu gaat om het bevestigen van een hanglamp, het aansluiten van ledverlichting of het instellen van de juiste lichtsferen; Prof-clean brengt het in orde voor u.

klusbedrijf

Heeft u hulp nodig met een kleine klus en bent u woonachtig in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen?
Neem contact op met klusbedrijf Prof-clean en vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan!

03 434 53 02