Professionele schoonmaak

Poetshulp voor ondernemingen

“Opgeruimd staat netjes”. Een echt cliché, maar een waarheid als een koe. Een werkplek die volledig spik en span is, creëert een oase van rust en zegt veel over u als zaakvoerder. Orde en netheid laten meteen een goede indruk achter op al uw bezoekers, terwijl chaos en een slecht onderhouden werkomgeving juist het tegenovergestelde in de wacht slepen, met alle gevolgen van dien. Daarnaast zal uw personeel zich ook veel gemotiveerder voelen om efficiënt te werken in een propere omgeving. Laat u uw schoonmaakwerk over aan Prof-clean? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw werkruimte er steeds kraaknet uit zal zien.

Deze poetshulp komt in actie voor de deskundige reiniging van de volgende werkruimtes:

Poetshulp voor privépersonen

Ook voor de schoonmaak van uw woning treedt Prof-clean met plezier op. U kunt deze Antwerpse schoonmaakdienst contacteren voor tal van algemene schoonmaakwerken in uw woning:

Contacteer ons

U kunt opteren voor een periodiek contract waarbij Prof-clean op de door u gekozen tijdstippen schoonmaakt of u kunt hen eenmalig contacteren. Deze poetsdienst komt zowel voor de volledige schoonmaak als voor een specifieke klus bij u langs.

icoon schoonmaak

Heeft u nood aan een ervaren schoonmaakdienst voor het onderhoud van uw zaak of van uw woning in de omgeving van Antwerpen? Contacteer Prof-clean uit Borgerhout!

03 434 53 02