Glazenwasserij
Prof-clean

Een frisse kijk op uw raam

Ruiten wassen is een heus karwei waar veel mensen dikwijls tegen opzien omdat hier aardig wat tijd wordt aan besteed. Toch is het voornaam om uw ruiten regelmatig aan een grondige schoonmaakbeurt te onderwerpen. Uw ramen moeten alle soorten weersomstandigheden doorstaan: van mooie, warme lentedagen tot grauwe winterdagen die gepaard gaan met sneeuw- en hagelbuien. Het gevolg hiervan is dat uw ruiten er snel vies uitzien en dat oogt niet uitnodigend. Droomt u van altijd zuivere vensters waar u elke dag opnieuw met plezier doorheen kunt kijken? Glazenwasserij Prof-clean uit Borgerhout zorgt hiervoor.

U huurt deze professionele ruitenwasser in om de ramen van uw (klein) bedrijfsgebouw of uw woning te poetsen.

Pico bello ramen

Ramenwasser Prof-clean maakt gebruik van schoonmaakproducten van eersteklas kwaliteit opdat uw ruiten er altijd schitterend uitzien. Dit gerenommeerde poetsbedrijf inzetten voor de reiniging van uw ramen, garandeert u de volgende interessante voordelen:

Contacteer ons

Permanent contract met Prof-clean

Geniet u graag het hele jaar door van brandschone ruiten? Ga dan een permanent contract aan met Prof-clean en laat de schoonmakers uw ruiten wassen wanneer het u past. Heeft u een paar extra drukke weken voor de boeg en wilt u eenmalig gebruikmaken van deze poetshulp? Dat kan ook!

icoon ramen wassen

Kijkt u uit naar een tevredenstellende glazenwasser in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen? Contacteer schoonmaakbedrijf Prof-clean!

03 434 53 02